Een ongewoon verhaal

TOF Paris werd in 2016 opgericht door Sylvain. Geboren in Kameroen in 1977, in een zeer bescheiden gezin, op zeer jonge leeftijd, werd Sylvain geïnspireerd door zijn moeder naaister en begon hij op 10-jarige leeftijd zijn eigen patronen te ontwerpen. Omdat hij zich verplicht voelde om rechten te studeren, behaalde hij een doctoraat en doceerde aan de Universiteit van Douala. In 2005 besloot hij naar Frankrijk te verhuizen om zijn jeugddroom waar te maken: modeontwerper worden. Hij volgde opleidingen in modevormgeving en zette door, ondanks de bedenkingen van zijn vrienden en familie. TOF Paris is eind 2015 opgericht.

De eerste collectie, “Bands en materialen”, wekte grote belangstelling. Het avontuur was begonnen!

De referentie voor clubbers wereldwijd

Gefascineerd door de wereld van feesten, nachtleven en entertainment, bracht Sylvain in 2016 nieuwe ontwerpen uit die al snel erg populair werden in clubs en festivals. We zijn er trots op trends te hebben gelanceerd, zoals korte shorts en ecologische leren harnassen, die nu door veel merken worden gekenmerkt. Sindsdien is TOF toonaangevend gebleven op het gebied van “Party Fashion”. Elk jaar innoveert TOF Paris met nieuwe ontwerpen en verbazingwekkende stoffen: Frans kant, glitter, fluorescerend, “metallic” materialen, enz. De verbeeldingskracht is grenzeloos en succes is gegarandeerd op de dansvloer.

TOF Paris werkt regelmatig samen aan evenementen

De trend in Fetish-kleding

Sinds 2018 omarmt Paris TOF de codes van Fetish-stijlen, aanvankelijk voornamelijk in leer en latex. Ondergoed, shorts, imitatieleren broeken, capuchons met volledige ritssluiting, harnassen … een geheel nieuwe garderobe is opnieuw uitgevonden. Materialen en supersexy snitten die het vuur aanwakkeren … en aandacht voor detail die het verschil maken: een handige ritssluiting, een geheime zak, een contrasterende band… In 2019,

TOF ontving de Fetish Clothing Award op Darklands.

Een strijdbaar merk voor een tolerante wereld

Vanaf de eerste maanden en vanaf de eerste foto’s heeft het merk altijd modellen van alle achtergronden en leeftijden tentoongesteld. Het is geen kwestie van mode, maar van principe. TOF heeft altijd gesproken voor tolerantie en diversiteit. Wat de kleur, het ras, de seksuele geaardheid, de leeftijd of de handicap ook is, we zijn allemaal gelijk, verdienen aandacht en respect.

 Innovatie in onze genen

Mode verandert voortdurend. Voor de ontwerpers van TOF Paris is innoveren en nieuwe stijlen aanbieden een dagelijkse oefening. Het is ook een kwestie van overleven om te kunnen concurreren met de overweldigende machinerie van de grote wereldwijde merken.

Innoveren, verrassen, bedenken en creëren, zonder ooit te stoppen.

De kwaliteit van de Franse productie

TOF werkt met Franse werkplaatsen die wereldwijd bekend staan ​​om hun expertise. Elk kledingstuk is handgemaakt en zorgvuldig gecontroleerd. TOF betaalt zijn belastingen en premies in Frankrijk en profiteert niet van lage lonen en slechte arbeidsomstandigheden in lagelonenlanden. Maar ook voor onze klanten is de uiteindelijke prijs belangrijk. Daarom heeft TOF Paris ervoor gekozen om de marges te verkleinen.

Dit is ons geheim om in Frankrijk gemaakte kleding van hoge kwaliteit te leveren met eersteklas stoffen tegen redelijke prijzen.  

Wereldwijde aanwezigheid

TOF Paris heeft zorgvuldig de beste websites en winkels wereldwijd geselecteerd. Deze officiële wederverkopers van het merk zijn nu bevoorrechte en betrouwbare partners. U wordt van harte welkom geheten.